<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="65001"%>
BDE Getuigenis 3

Zonsondergang

Algemene Informatie

De site met wijsheden van de groten der aarde.

Citaten zijn altijd vertaald in het Nederlands, waarbij getracht is de essentie van het origineel zo dicht mogelijk te benaderen. Er zijn pagina's met allerlei verzamelde wijsheden, of die van een bepaald persoon zoals b.v. van Boeddha of Gandhi. Ook zijn er pagina's op onderwerp met uiteenlopende onderwerpen als liefde en management en de dood.

Tevens vind je op deze site informatie over speciale onderwerpen zoals filosofie, esoterie, reincarnatie en Bijna Dood Ervaringen (BDE). Verder zijn er Boekbesprekingen betreffende deze onderwerpen.

Lees ook eens een mooi verhaal zoals beschreven in Speciaal/levensles het zal je verrijken!

Nieuw:

Boekbespreking van "Daarna" door DR Bruce Greyson. Wat nabij-de-doodervaringen onthullen over het leven en ons bewustzijn.

 

Mooie levensles? lees dan eens;

Verhaal "een echte indiaan" in levensles

Meer weten over het Boeddhisme? lees dan

Goede vraag goed antwoord.

Wil je eens een verhaal over reincarnatie Lezen. Kijk dan eens naar dit boek over Shanti Devi geschreven door Sture Lonnerstad. Het staat bekend als het best gedocumenteerde verhaal over reincarnatie.

Zonsondergang dune

Het leven is eeuwigdurend;

en de liefde is eeuwigdurend;

en de dood is slechts een horizon;

en een horizon is niets behalve de begrenzing van onze waarneming.

Rossiter W. Raymond 1840-1918

 

Afscheid nemen van de boze wereld en op een lotus blad gaan zitten in het paradijs is de droom van ieder die liefheeft.

Japanse wijsheid

Zon onder EK

Bijna Dood Ervaringen

Leer van de wijzen, geloof in het goede

Michel heeft heeft twee maal een BDE gehad. De eerste was op zevenjarige leeftijd. Deze eerste ervaring werd als een zeer vervelend ervaren. Later maakte hij een tweede BDE mee welke gelukkig een goede fijne ervaring voor hem was. In een telefoongesprek welk ik met hem had gaf hij ondermeer aan dat na de"goede" BDE de volgende persoonlijke veranderingen plaatsvonden:

- Eerst niet kunnen leren en nu wel.

- Meer doorzetten vermogen.

- Geen angst meer voor de dood.

- Vroeger geen rust hebben en geen minuut stil kunnen zitten terwijl hij nu graag uren in de stilte zit.

Vanwegen het grote belang dat hij eraan hecht dat voldoende aandacht in de omgeving wordt gegeven aan iemand die een dergelijke ervaring meemaakt, zodat het in ieder geval bespreekbaar is zeker als iemand nog erg jong is, heeft hij toestemming gegeven voor deze publicatie. Hier onder in zijn eigen woorden:

 

Wat kan een kind van 7 met een B.D.E ervaring?( negatief) Op die leeftijd begrijp je absoluut niet, wat je is overkomen. Nu 33 jaar later is de kijk op dit gebeuren veranderd en dan mede door de POSITIEVE B.D.E.

 

Tijdens de slaap werd ik ineens wakker,maar niet geheel wakker. Een roes gevoel , half wakker ,half slapen. Er verscheen een doodshoofd, wat langzaam dichterbij kwam en bleef hangen op 10-15 cm van mijn gezicht. Natuurlijk wil je uit bed springen en/of het beeld wegvegen met je armen. Ik kon mijn lichaam totaal niet meer bewegen. Dit was ook het enge aan dit verhaal. ik heb de nacht doorgebracht op de overloop ,wachtend op de morgen. Hoe ga ik dit vertellen, begrijpen ze mij wel? en zo houdt je alles voor je.

 

Dit stukje is heel belangrijk, luister altijd naar je kind en wijs het niet van de hand of veroordeel zijn beleving niet. Het is zo belangrijk om te praten. mede dat hierdoor veel leed bespaart kan worden.

 

Hier komt bij, het stukje hoog sensitief zijn. Ik geloof voor 100%, dat kinderen die hoog sensitief zijn en OPEN staan voor bepaalde energievormen, (ongewild)diep in de moeilijkheden kunnen geraken.

 

Jaren later door een sepsis, gepaard gaande met zeer hoge koorst werd ik naar een ziekenhuis gebracht. Op de ziekenkamer,werd mijn aandacht getrokken naar het raam om zo naar de lucht te kijken. Kort hierop leg ik mijn hoofd weer recht en krijg ik een intens gevoel van rust. Heb weer geen controle over mijn lichaam, maar deze keer heb ik geen angst en vind het oke. Langzaam voel ik me lichter worden en krijg telkens beelden van mijn vrouw en zoon te zien als een soort van film. Tevens zie ik de minder leuke kanten van mijzelf in het leven. Toch stel ik de vraag of ik "hier" mag blijven voor mijn gezin? Dan voel ik mijn lichaam weer aan en verdwijnt de intense rust.

 

Heb ik een 2e kans gekregen? JA Ik kan nu rustig een avond thuis op de bank blijven zitten. Geld en spullen interesseren mij totaal niet meer. De kleine dingen in het leven wegen niet zwaar meer, maar wel de kleine dingen uit de natuur. Na een jaar ben ik in contact gekomen met mensen die actief waren in de paranormale wereld en ik zo het roetlezen op mijn pad zag komen. Hierdoor ben ik in staat om overleden te omschrijven en dingen te weten, die voor mij onbekend zijn. Ik heb hierdoor al mensen mogen helpen en nu kijk ik positief naar alles en begrijp nu ,dat het lijden nodig is geweest om te GROEIEN. Als ik geen pijn heb ervaren, weet ik ook zelf niet wat het is om pijn te hebben.

 

Ik hoop echt, dat mensen uit hun schulp kruipen en gaan praten over hun ervaring.

 

 

Michel

 

 

Hoewel slechte ervaringen bij een BDE in verhouding weinig voorkomen, wil ik bij deze ervaring opmerken dat wie een slechte ervaring meemaakt, en zich er van bewust is, vooral moet denken aan liefde, God het licht.

 

Lees ook de mooie ervaring van Johan Een groot Licht werd zichtbaar boven mij

Lees ook de BDE getuigenis van Betty J. Eady in "Geleid door het Licht"

Meer weten over Reincarnatie6

 

 

Heb je ook een BDE meegemaakt en wil je die met andere delen middels deze site, mail me dan via site/contact me of ga verder en lees het verhaal van de BDE van Johan