<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="65001"%>
Contact me

Zonsondergang

Algemene Informatie

De site met wijsheden van de groten der aarde.

Citaten zijn altijd vertaald in het Nederlands, waarbij getracht is de essentie van het origineel zo dicht mogelijk te benaderen. Er zijn pagina's met allerlei verzamelde wijsheden, of die van een bepaald persoon zoals b.v. van Boeddha of Gandhi. Ook zijn er pagina's op onderwerp met uiteenlopende onderwerpen als liefde en management en de dood.

Tevens vind je op deze site informatie over speciale onderwerpen zoals filosofie, esoterie, reincarnatie en Bijna Dood Ervaringen (BDE). Verder zijn er Boekbesprekingen betreffende deze onderwerpen.

Lees ook eens een mooi verhaal zoals beschreven in Speciaal/levensles het zal je verrijken!

Nieuw:

Boekbespreking van "Daarna" door DR Bruce Greyson. Wat nabij-de-doodervaringen onthullen over het leven en ons bewustzijn.

 

Mooie levensles? lees dan eens;

Verhaal "een echte indiaan" in levensles

Meer weten over het Boeddhisme? lees dan

Goede vraag goed antwoord.

 

Contact Me

Positieve en inspirerende spreuken en wijsheden zijn altijd welkom.

 

Graag indien bekend met vermelding van bron van herkomst. Ook eigen bedachte wijsheden hoor ik graag en kunnen geplaatst worden op de web pagina "Wijsheden ontvangen per E-mail". Ook hoor ik graag je mening over deze website en eventuele opmerkingen ter verbetering. Bij voorbaat bedankt!

 

Een mail kun je sturen naar Contact@wijsheden.com je krijgt zeker een korte reactie van me.

 

Ook kun je reageren op Facebook. Hier kun je reactie achterlaten, in contact komen met mensen met de zelfde interesse of nieuwe wijsheden achterlaten.

 

Wordt natuurlijk ook gewaardeerd een "like" op Facebook.

 

 

 

 

Alvast bedankt voor je reactie!

 

Ernest Keijzers

 

 

6